Schenken

De actie van Mens en Huisvesting om banden te ondersteunen en te herstellen, wordt grotendeels gefinancierd door donaties.

Om zijn actie op het terrein uit te voeren, vertrouwt Mens en Huisvesting op de zeer sterke inzet van zijn netwerk van vrijwilligers en op schenkingen voortkomende uit de vrijgevigheid van het publiek. Deze middelen stellen ons in het bijzonder in staat om de opvolging van de gehuisveste gezinnen, de animatie van de plaatsen van het collectieve leven, het lokale verenigingsleven…

Doe een schenking om onze huisvesting en ondersteuningsacties te steunen!

Doe een belastingvrije schenking

De Stichting van Openbaar Nut Mens en Huisvesting Belgium is erkend als instelling voor de jaren 2023 tot 2024. Ze is dus gemachtigd om fiscale attesten uit te reiken aan haar in België gevestigde schenkers die een belastingvermindering zullen ontvangen voor schenkingen in contant geld van ten minste 40 euro . Het rekeningnummer van de schenking is BE88 5231 4128 6841.

Trooper

Mens en Huisvesting steunen door online te winkelen zonder een cent extra te betalen? Bij Trooper kan het!

Met Trooper kan iedereen gratis verenigingen, scholen, goede doelen steunen. Gewoon door te kopen bij een van onze online partners. Bol.com, Coolblue, Booking, Krëfel, Decathlon, La Redoute en meer dan 1000 anderen doneren gemiddeld 5% van het aankoopbedrag aan Mens en Huisvesting. En het kost je geen cent meer!

Ga gewoon door de Mens en Huisvesting Trooper-pagina en kies de winkel voor uw online aankoop. u betaalt uw aankoop direct bij de winkel zoals gebruikelijk en er is geen prijsverschil!

Ik steun Mens en Huisvesting op Trooper

This field is for validation purposes and should be left unchanged.