Mens en Huisvesting, bruggenbouwer

Om een antwoord te bieden aan de uitsluiting en de vereenzaming van personen in moeilijkheden, bewerkstelligt Mens en Huisvesting een woongelegenheid, inclusie en het scheppen van sociale relaties.

Mens en Huisvesting, bruggenbouwer

Huisvesten, begeleiden en relatie opbouwen

Sinds haar oprichting heeft Mens en Huisvesting zicht gericht op twee complementaire activiteiten : onderdak geven aan personen in moeilijkhedenen en hen begeleiden naar sociale integratie.

Ontdek de activiteiten van Mens en Huisvesting

Resultaten in België

0
Woningen met sociale roeping
0
Personen komende uit de woononzekerheid
0
Vrijwilligers
0
Families die begeleid worden naar een eigen woonst
0
Communautaire lokalen

Ons biistaan

Wenst U een meer solidaire gemeenschap met betrekking tot huisvesting met een uitgesproken sociale en milieu voetafdruk ? Weet dan dat we zeer uitkijken naar Uw steun ! U kan ons op verschillende wijze  ondersteunen door vrijwilliger of solidaire eigenaar te worden of door ons Uw gift over te maken.

Ontdek de verschillende mogelijkheden.

Vrijwilliger worden

Hebt U zin in een ontmoeting ? Het huisvestingvraagstuk voor allen bekoort U ? Er bestaat zeker een opdracht die U ligt tussen alle mogelijkheden om op te treden als vrijwilliger in de schoot van Mens en Huisvesting.

Meer over weten ?

Een gift doen

Om haar taak op het veld op de beste mogelijke wijze uit te voeren, rekent Mens en Huisvesting op de sterke betrokkenheid van haar vrijwilligersnetwerk en op de giften van het publiek.

Meer over weten ?

Solidaire eigenaars

Wilt U de activiteiten van Mens en Huisvesting te steunen door te beleggen in een  zekere en solidaire investering ? WORDT SOLIDAIRE EIGENAAR !

Meer over weten ?

Bedrijven en Instituten

U bent een bedrijf of een Instituut en U wenst bij te dragen tot onze acties ten voordele van de huisvesting en de begeleiding van de minderbedeelden ? Contacteer ons !

Meer over weten ?