Cosmos, een renovatieproject met een nieuwe en passieve vernieuwing

Dit project is het resultaat van een onderhandeling met aop ouest om dit land te veroveren. Het gebouw, een voormalig pand dat werd gebruikt door de Cosmos-vereniging, zal de creatie van 12 woningen mogelijk maken, waarvan 4 het resultaat zullen zijn van een upgrade van het gebouw. De overige 8 woningen worden gerealiseerd in het bestaande gebouw. Net als de projecten Van Hamme, Jolly en Parel zal ook dit vastgoedproject een gemeenschapslokaal en een wasruimte voor de bewoners hebben.

De eerste ingebruikname is gepland voor december 2023.

Practiesche informatie
Adres
Dokter de Meersmanstraat 14
1070 Anderlecht
Aard van het project
Collectieve woning

Het immobiliënproject

Het project is gelegen Dokter de Meersmanstraat, in Andelecht, en zal bestaan ​​uit 12 WONINGEN waaronder:

  • 2 appartementen met twee slaapkamers
  • 2 appartementen met drie slaapkamers
  • 4 duplex met drie slaapkamers
  • 4 studio’s

Een gemeenschapslokaal en een wasserij maken het geheel compleet.

De locatie van het project zal een stabiele en geruststellende leefomgeving mogelijk maken, wat de persoonlijke ontwikkeling van de toekomstige bewoners zal bevorderen.

Het sociaal project

Het gebouw is bedoeld om geïsoleerde mensen te verwelkomen, met weinig middelen, en vaak met moeilijke levenspaden.

Mens en Huisvesting wil het samenleven promoten en alle bewoners de mogelijkheid bieden om momenten van gezelligheid te ontmoeten en te delen. Het doel is daarom om isolatie te verbreken en de recreatie van sociale verbindingen te bevorderen.

De vereniging richt een team van werknemers en vrijwilligers op die zorgen voor aanwezigheid, luisteren, gepersonaliseerde ondersteuning en collectieve activiteiten.

Huidige projecten
Mens en huisvesting is resoluut gericht op innovatie en sociaal ondernemen en creëert kwaliteitswoning met een sterke sociale impact gekoppeld […]
Meer over weten