De ruwbouw van het project Van Hamme in Ukkel is afgelopen

Uitgegeven op 31 maart 2023

De ruwbouw van het project Van Hamme is afgelopen en het sociaal project met onze partners krijgt vorm. Een appartement staat nog te koop ! Wenst U een solidaire eigenaar te worden ? Contacteer ons.

Gestart in het eerste trimester 2022 et de vrucht van een samenwerking met de groep Colruyt, loopt de oprichting van het gebouw gelegen Van Hammestraat zoal verwacht.

Op vandaag de dag werden de ramen geplaatst en de vensters eerstdaags. De binnenafwerking kan dan aangevat worden et de eerste huurders zouden dan kunnen intrekken ten laatste begin 2024.

Het gebouw bestaat uit 10 woningen met een gemeenschapslokaal voor de gezamenlijke activiteiten, een moestuin et een wintertuin op het dak.

Wij zijn reeds begonnen met het sociaal project in samenwerking met het SIK Comme Chez Toi in de loop van de maand mei en we zullen de eerste gesprekken voeren rond het partnerschap met de verenigingen. We drukken onze wens uit het sociaal project te richten op basis van een duurzame alimentatie.

Andere duurzame woningbouwprojecten ten voordele van minderbedeelden worden in ovreweging genomen 

Voor het complex Van Hamme blijft er nog één appartement te koop over : indien U belangstelling toont om een solidaire eigenaar te worden, neem met on contact op !

Onze actualiteiten
Meer over weten